CHUNJIANGTIANXI LONGFOR
Place

Shenzhen

Time

2019

Scale

700m²

Stage

Built

Type

Business

If art is to make man, then in terms of aesthetics, it is to understand and inherit the ideal behind man. Guided by the dim and dim light of the city window, step into a time tunnel connecting the future sense of science and technology. The faint microcosm of the city and the slowly flowing waterfall form an independent oasis. It also forms a kind of oasis with the surrounding clutter. Contrast, let people experience the connotation of life hidden in the city. The glass and aluminum plate produce mottled light and shadow on the facade. The two interact with each other, making the building itself more delicate. The shape and clear structure of the building's façade are intended to be a catalyst for urban development. The surrounding environment is rejuvenated. With a simple and uniform hue, clear lines and volumes, it embodies the delicate balance between the warmth of humanity and the tension of modernism.

Design Construction Built Video












Similar Project Browsing

Central China, Zheng...

Zhengzhou OCT Jinshuihe Tourist Service Center

Central China, Chang...

METROPOLIS

Central China, Chang...

REALM OF LANDSCAPE

South China, Shenzhe...

FIFI AND KAKA